2017. szeptember 27.

PRANAROM, a tudományos és orvosi aromaterápia fellegvára


Had mutassam be Nektek a : A PRANAROM INTERNATIONAL Ltd.-t!

A vállalat 1991-ben jött létre, ekkor 3 főből állt és a 100%-ban természetes és tiszta illóolajok értékesítésével foglalkozott, azelőtt sosem látott minőségben. Az évek során a kis családi vállalkozás növekedett és többszáz értékesítő ponton keresztül elérhetővé váltak a termékei. Európán keresztül egészen Ázsiáig és Amerikáig eljut a Francia Intézet szigorú elvei alapján gyakorolt aromaterápia.

Napjainkban Dominique BAUDOUX és Sergio CALANDRI vezetése alatt a Pranarôm a tudományos és orvosi aromaterápia világvezető cégévé vált. Az egészség megőrzésére szolgáló, Illóolaj alapú termékeik közel 13 000 Nyugat-Európai gyógyszertárban és szaküzletben vásárolhatóak meg. 
A vállalat dinamizmusának alapja az egymással együtt dolgozó munkatársak tehetsége: növénytermesztőktől a gyógyszertárosig. A Pranarôm szorosan kapcsolódik a természethez. A lehető legszélesebb körben ismerteti meg a hallgatósággal  a növények jótékony hatásait.



A "Pranarôm" kettős jelentéssel bír:

PRANA jelentése:  "élet lehellete"  (a Chi indiai megfelelője).
Ez a lehelet minden cselekvés és döntés kezdete, az ős energia.

ARÔM: az  "aroma".szóból ered.

PRANARÔM  -  Élet lehelete és egészség az illóolajok által



A felhasznált alapanyagok kiváló minőségének köszönhetően a Pranarôm  a tudományos aromaterápia világméretű referenciává vált.
A Pranarôm márka több, mint 300 féle 100%-ban természetes és 100%-os tisztaságú illóolajat kínál a fogyasztók számára. 

Pranarôm mindenek előtt a szakértelem szinonimája. 

Minden Pranarôm illóolaj botanikai és kémiai szempontból kategorizált, kromatográffal tudományosan elemzett.
Pranarôm semmilyen kompromisszumra nem hajlandó az illóolajok tisztaságát és összetételét illetően. 
A HECT a garancia erre a páratlan minőségre.
Kitűnő hírneve jogosítja fel a Pranarôm vállalatot, hogy a világ legnagyobb szépségipari cégeinek illetve gyógyszergyárainak szállítson be illóolajakat.



a minőség

A Pranarôm által képviselt aromaterápia szintjét csak állandó és feddhetetlen minőségű termékekkel lehet fenntartani.
A Pranarôm fizikai és kémiai vizsgálatokat folytat a minőség érdekében. Minden illóolaj esetében elvégeznek a fénytörésre, forgási sebességre, sűrűségre, flash point-ra vonatkozó méréseket. Ezen kívül használnak még kromatográf és spektrométer analízist is. Szigorú szabványoknak vetik alá az illóolajok színét, illatát és textúráját.


Jó szívvel ajánlom Mindenkinek a PRANAROM illóolajait, és minden aromateráiás késztermékét, melyeket október 5-7. között tartandó WORKSHOPJAINKON megismerhettek, kipróbálhattok és megvásárolhattok!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése